ika@cbu.edu.tr +90 236 201 2045 - 2048 - 1063
İKA-Manisa Büyükşehir Belediyesi Görüşme

Üniversitemiz İstihdam ve Kariyer Koordinatörlüğü (İKA) ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında 05.08.2024 Pazartesi günü 13:30-14:15 saatleri arasında, yapılabilecek işbirlikleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim İşleri’nden sorumlu Başkan Danışmanı Sayın Hale KUZUCU ile Üniversitemizi temsilen İKA Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eser YEŞİLDAĞ, İKA idari Personelleri Filiz KARA ve Zafer YÜKSEL katılmıştır.

Söz konusu toplantıda; Koordinatörlüğümüzün sunmakta olduğu hizmetler ile Manisa Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilebilecek etkinlikler hakkında fikir alışverişi yapılmıştır.

İyi dilek ve temenniler ile toplantı sona ermiştir.